SØM EJENDOMME

Skou's Have

CVR registreret virksomhed

Skou's Have ApS

Central information

Se central information

Antal boliger

35

Beliggenhed

Viby J

Opført

2017

Bygherre

Ejsingholm

Ejendomsadministrator

Ejsingholm ApS

Website til lejerne

https://www.skoushave.com/

Unikt fælleskab

Folkene bag SØM ejendomme A/S har skabt de fysiske rammer der inviterer til en social adfærd. Skou’s Have er et godt eksempel på, hvordan få ændringer kan have stor betydning for lejernes fællesskab og sammenhold.

- 01 -

Frivillig fællesskab

- 02 -

Små hyggelige rum

- 03 -

Et drivhus der forlænger sommeren

Det gyldne spørgsmål

Er det SØM? Med andre ord – er det socialt, økonomisk og miljømæssigt værdiskabende? Det er sådan vi tænker i SØM og det er sådan vi præger din investering. Læs nedenfor om de forskellige SØM-tiltag ved netop denne ejendom.

Gårdhaven før SØM-tiltag

Det var et pænt gårdmiljø, men det inviterer ikke til en social adfærd. Vi har i løbet af de seneste måneder skabt de fysiske rammer, der inviterer til en social adfærd. Se tiltagende på de næste slides.

Små fællesrum

Med både bordtennisbord, drivhus, plantekasser, hængekøjer, præriehave, frugttræer, bålplads under solsejl, er der skabt en masse små hyggelige rum som inviterer til en social og grøn adfærd.

Præriehave med bænk

Præriehaven har et vildt udtryk der skifter farve alt efter årstid. Det tiltrækker insekter og bidrager til biodiversiteten. Udover det vedligeholdelsesfrit og giver området et naturligt præg. Samtidig er det hyggeligt opholdssted hvor man f.eks. kan læse en bog eller hygge med en kop kaffe.

Hængekøjer

Hængekøjerne er et sjovt tiltag, som kan benyttes som et lille timeout-sted hvor man kan læse en god bog eller have nogle hyggeliger samtaler med naboerne. Det inviterer til en afslappet og tryg stemning.

nyt projekt

FÅ TILSENDT VORES NYESTE PROJEKT

Få vores nyeste investeringsprojekt så snart det udkommer!

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

NYT PROJEKT

Få vores nyeste investeringsprojekt så snart det udkommer!

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.