teamet

MØD FOLKENE BAG

Ejendomsudvikling – finansiering – kommunikation –  risikostyring – ejendomsdrift

et team der favner bredt

Der skal mange forskelligartede kompetencer til at skabe det helt rigtige investeringsprodukt. Vores team er sammensat af personer der afdækker alle hjørner af den gode ejendomsinvestering. 

For os er det essentielt at bidrage til en social, økonomisk, og miljømæssige værdiskabelse. Det er det SØM står for – og derfor er SØM ejendomme A/S mere end ét afkast.

Bylivsudvikler

CLAUS PIHLMANN

Udvikling

Claus har de sidste 15 år arbejdet som bylivsudvikler. Han er specialiseret i at udvikle ejendomme ud fra deres sociale, økonomiske og miljømæssige potentialer. Da en ejendomsinvestering typisk først realiseres efter 10 år, er denne kompetence yderst væsentlig, da ejendommens miljømæssige og sociale afkast i høj grad er med til at afgøre ejendommens værdi når den skal sælges igen. Professionelle investorer efterspørger i stigende grad bæredygtige projekter, og fravælger derfor også projekter, der i deres oprindelse var opført ud fra et kortsigtet økonomiske afkast. Dette betyder at disse projekter i dag, ikke er særlig attraktive 10 år efter deres opførsel. Med Søm Ejendomme A/S udbyder vi projekter, som også er attraktive 10 år efter deres opførsel og derfor omsættelige.

“For mig er det vigtigt at give noget tilbage til byen når jeg udvikler boliger. Bedre er ikke nødvendigvis lig med dyrere”

Due diligence

KRISTIAN SALDERN SMITH

Budgetter, Regnskab, Selskabsadministration

Kristian har stor erfaring med køb- og salg samt strategi rådgivning og værdiansættelse af mindre- og mellemstore danske virksomheder. Med baggrund i bl.a. PwC’s corporate finance team har Kristian stor erfaring med at samarbejde med professionelle investorer, herunder kapitalfonde, i både ind- og udland. Kristian også været med til Nasdaq First North noteringer og den løbende afrapportering til de finansielle markeder. Ved siden af SØM ejendomme A/S, er Kristian partner i S&H, der yder corporate finance rådgivning ifmb. virksomhedstransaktioner. Kristian er derfor i løbende og tæt dialog, med relevante rådgivere og investorer, samt opdateret på den nyeste viden indenfor virksomhedshandler, til gavn for SØM ejendomme A/S.

“Jeg stopper ikke med at arbejde før hver en sten er vendt og analyseret, hvilket også er retningsgivende for måden vi arbejder på i SØM ejendomme”

INVESTORPLEJE

ESBEN SEIER PEDERSEN

Rådgivning, Udbudsmateriale, Kommunikation

Esben har flere års erfaring fra branchen og har et dybdegående kendskab til udarbejdelse af udbudsmateriale samt investorrådgivning. Han er også certificeret investeringsrådgiver fra Finanssektorens Uddannelsescenter. Udover det er han kandidat i retorik, hvilket til sammen sikrer vores investorer professionel og ansvarlig rådgivning.

Esben har været hyret som taleskriver for Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm ved flere forskellige privatarrangementer og shows. Så lidt humor har han også. 

“Jeg brænder for at levere faglig kompetent rådgivning på alle niveauer til vores investorer, uanset om de er professionelle eller førstegangsinvestorer”

Regnskabschef

Charlotte Berner

økonomi og regnskab

Charlotte har stor erfaring inden for økonomi og regnskab. Hun er uddannet cand. merc. aud og har som revisor arbejdet hos PwC og Deloitte. Derudover har hun været økonomi- og regnskabsansvarlig i en række velrenommerede virksomheder og senest som økonomichef i Bostad.

Hos SØM ejendomme bidrager Charlotte med hendes store viden om branchen og ekspertise inden for hendes felt. Charlotte er i det daglige ansvarlig for økonomi- og regnskabsafdelingen, som bl.a. udarbejder regnskaber for SØM ejendomme og for ejendomsselskaberne, der forvaltes af SØM ejendomme.

Før Charlotte kom til SØM ejendomme tog hun en frivillig pause fra arbejdsmarkedet for at hellige sig til sin store passion som triatlet på eliteniveau. Derudover har Charlotte og hendes mand en stor rejselyst og har i skrivende stund besøgt mere end 70 lande verden over og der kommer hele tiden flere til.

Controller

Kasper Thule Bach

Regnskab, selskabsadministration

Kasper har en baggrund som revisor fra et de store danske revisionshuse. Han har ansvaret for regnskaber i forskellige AIF’er og sørger for, at tallene stemmer.

Ejendomsadministration

Peter Jakobsen

Drift, huslejeindkrævning, fremvisninger

Peter er stifter af af Danmarks måske mest innovative ejendomsadministration Ejsingholm. De administrerer over 200 lejemål i Aarhus og omegn. Derudover driver Ejsingholm ApS også et hotel, en café, samt flere erhvervsejendomme.

Peter lægger vi stor vægt på, at det skal være let og overskueligt at være lejer. Når man er oprettet som bruger, får man sin egen profil, hvor man kan ansøge om et lejemål, modtage og underskrive lejekontrakten, modtage vigtige informationer om sit lejemål, kontakte viceværten og meget mere. Dette er alt sammen noget Peter har udviklet gennem mange år, for at optimere ejendomsdriften bedst muligt

.

"Beboersammensætningen er essentiel for at lejerne kan føle sig hjemme".

BESTYRELSESFORMAND

CARL ERIK SKOVGAARD

Advokat (H), M&A, Budgetter, Finansiering

Carl Eriks juridiske/økonomiske kombinationsuddannelse gør ham til en ofte benyttet rådgiver for direktioner og bestyrelser, og han har stor erfaring med udarbejdelse af strategier og ledelse. Herudover besidder han en bred erfaring indenfor erhvervsret, selskabsret og kontraktret.

nyt projekt

FÅ TILSENDT VORES NYESTE PROJEKT

Få vores nyeste investeringsprojekt så snart det udkommer!

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

NYT PROJEKT

Få vores nyeste investeringsprojekt så snart det udkommer!

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.