Byggeretter - udviklingsprojekter - færdige ejendomme

Ønsker du at samarbejde?

Har du en byggegrund?

SØM ejendomme A/S er gerne med i udviklingsprojekter helt fra bunden. Vi har stor erfaring i udvikling af lokalplaner, opførsel af ejendomme og den efterfølgende drift. Vi hele projektet med vores værdigrundlag efter SØM-principperne om social, økonomisk og miljømæssig værdiskabelse. 

Tag fat på os, hvis du har en byggegrund du ønsker at sælge.

Er du igang med opførsel?

Er du igang med at opføre et byggeprojekt, som du ønsker at sælge? Vores måde at arbejde på og vores forståelse for byggeprocessen gør, at vi kan bidrage med stor værdi til allerede igangværende byggeprojekter. 

Tag fat i os, hvis du er igang med et byggeprojekt, du øsnker at sælge.

Har du en ejendom i drift?

Har du en ejendom i drift eller et turn-key projekt, som du gerne vil sælge? Vi er hele tiden på udkig efter interessante ejendomme. Vi overtager enten som den står, ellers går vi gerne i dialog omkring, hvordan vi kan ‘sømme’ projektet til. Vi har nemlig stor erfaring med at gøre færdige projekter både grønnere og mere sociale.

Se f.eks. et udkast fra vores “SØM-bibel”

Tag fat i os, hvis du har en færdig ejendom du ønsker at sælge.

Vi tager os godt af din ejendom

Vi er eksperter i at udvikle fællesarealer og gøre dem både mere sociale og grønne.

FÆLLESSPISNING

Fællesspisning er et ægte SØM-initiativ. Det bringer mennesker sammen (S), det forårsager lavere tomgang grundet gladere lejere (Ø), og det skåner tilmed miljøet grundet mindre madspild (M)

URTEHAVE

En urtehave er et naturligt sted for lejerne at mødes (S), det skaber et tilhørsforhold til stedet, mindre tomgang, færre udskiftninger (Ø) og det skåner miljøet at plante og høste sine egne urter (M) i stedet for at købe dem i supermarkedet.

ORANGERI

Et isoleret opvarmet væksthus forlænger sommeren og giver lejerene mulighed for at være sammen (S) og holde deres planter, frugttræer og urter vinteren over (M). Et personligt tilhørsforhold til fællesarealerne skaber mindre tomgang og færre udskiftninger (Ø).

GRØNNE TAGE

Grønne tage er et sjovt samtaleemne for beboerne (S). Man kan spare ellers meget dyr tilslutningsafgift ved etablering af sedumtage (Ø) samtidig med, at man aflaster kommunens kloaksystemer, hvilket belaster miljøet mindre ift oversvømmelser (M).

PRÆRIEHAVE

Både børn og vokse synes det er en spændende oplevelse, at gå på jagt efter diverse insekter og forskellige planter kan være et sjovt samlingspunkt for børnefamilier (S). Det gør lejemålet særlig attraktivt for børnefamilier (Ø), samtidig med, at det bidrager til et øget biodiversitet i naturen (M).

succeshistorier

Skous have

“Her i ejendommen hjælper vi hinanden. Vi hænger lamper op, lapper cykler og mødes nogle gange tilfældigt ude i fællesarealerne og spiller kort f.eks.” – Mattis, lejer

Sådan SØM'es casen til

Denne case et er godt eksempel på, hvordan vi har skabt enormt værdi for vores lejere ved at optimere udenomsarealerne. 

0
Lejemål
0
SØM-tiltag
0
Kvadratmeter

SØM TILTAG

Skous have

“Jeg joinede to andre, der sad udenfor, og det var der, jeg fik idéen, at vi skulle lave en havefest. Nu kender vi alle hinanden herude og har et kæmpe fællesskab.” – Mattis, lejer

FØR SØM TILTAG

EFTER SØM TILTAG

Kontakt os idag

Claus Pihlmann

UDVIKLING

Telefon // 20 77 15 17 Email // cp@soemejendomme.dk

NYT PROJEKT

Få vores nyeste investeringsprojekt så snart det udkommer!

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.