SØM EJENDOMME

Studie-
landsbyen

CVR registreret virksomhed

Studielandsbyen ApS

Central information

Se central information

Antal boliger

56

Beliggenhed

Viby J

Opført

1700-tallet

Totalrenoveret

2017

Bygherre

Ejsingholm

Website til lejere

https://www.studielandsbyen.com/

Frivillig fællesskab

Med projektet er gården ombygget til boliger og fælleshus. Omkring gårdens fire oprindelige længer er der opført nye længer, der også indeholder studieboliger.

- 01 -

Idyl tæt på by

- 02 -

Hyggeligt originalt gårdmiljø

- 03 -

Fælleshus der styrker sammenholdet

- 04 -

Socialt, økonomisk og miljømæssigt = SØM

- 05 -

Ægte menneske i ærlige omgivelser

Det gyldne spørgsmål

Er det SØM? Med andre ord – er det socialt, økonomisk og miljømæssigt værdiskabende? Det er sådan vi tænker i SØM og det er sådan vi præger din investering. Læs nedenfor om de forskellige SØM-tiltag ved netop denne ejendom.

Sådan inviterer vi til en social adfærd

Vi har sat små plantekasser op, så lejerne selv kan plante deres grønsager. De fleste lejere krydser deres veje når de enten skal over i fælleshuset eller blot bevæger sig mellem de små passager. De kender hinanden, og derfor stoler de også på hinanden.

Fællesrum og fællesspisning

Fællesskabet for lejerne er vigtigt og det bliver tænkt ind i alle vores projekter. Studielandsbyens kollektive omdrejningspunkt er det gamle gårdrum og en staldlænge omdannet til et fælleshus med bordtennis, langborde, køkken, vaskeri samt et lounge område med tv. Her kan lejerne mødes til fælles spisning, spil eller en fredagsøl.

Små hyggelige studieboliger

De nye bygninger og den gamle gård skaber en lille landsby inspireret af traditionelle danske vejklyngelandsbyer hvor intime gader og pladser opstår i mødet mellem gårdene, i dette tilfælde mellem nyt og gammelt.

Bæredygtige materialer

Med visionen om bæredygtighed er der lagt stor vægt på materialevalg og gennemsigtighed, hvor nye materialer vises frem på lige vilkår som gårdens oprindelige konstruktioner og materialer. Intentionen har været at benytte sig af den unikke robusthed man finder i den eksisterende gårds enkle typologi, og dens materialebrug.

nyt projekt

FÅ TILSENDT VORES NYESTE PROJEKT

Få vores nyeste investeringsprojekt så snart det udkommer!

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

NYT PROJEKT

Få vores nyeste investeringsprojekt så snart det udkommer!

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.