SØM EJENDOMME

Villa Landluft

CVR registreret virksomhed

Landluft ApS

Central information

Se central information

Antal boliger

11

Beliggenhed

Aarhus N

Opført

2019/2020

Bygherre

Ejsingholm

Ejendomsadministrator

Ejsingholm

Website til lejere

https://www.villalandluft.com/

Moderne nostalgi

Den oprindelige villa er blevet renoveret fra 2018-2019 og udvendigt tilbageført med respekt for de oprindelige arkitektoniske elementer. Søsterhuset er en nyopførelse i mere moderne arktektonisk stil, med henblik på at give bevidst kontrast til hovedhusets oprindelige stil, men under hensyntagen dertil.

- 01 -

Totalrenoveret murmestervilla

- 02 -

En ejendom i høj kvalitet

- 03 -

Rå ærlige materialer

- 04 -

Moderne design

Fauna og præriehave

Villa Landluft er igang med at anlægge en præriehave . Det skaber et flot naturliv med forskellige farver, sommerfugle og insekter. Alt efter årstiden vil have skifte farve og nuance og udtryk. Haven skal vedligeholdes de første par år, men efter det, vil haven vokse vildt inden for de grænser vi har givet den. Det skaber samtidig et hyggeligt miljø der inviterer til en social adfærd. Det er dermed både socialt, økonomisk og miljømæssigt værdiskabende. Dét er SØM.

Nostalgisk nytænkning

I flere af rummene er de gamle fliser fra det originale hus blevet anvendt. Flere af lejlighederne har også det originale stukloft. Alle lejlighederne er indrettet til familier i lækre materialer. Bedre har i dette tilfælde ikke været lig med dyrere, da man har haft en plan om at bygge noget man kunne være stolt af, både hvad angår kvalitet, men også hvad angår at bevare historien, der er forbundet med ejendommen.

Sjæl og stil

Trappeopgangen er et helt unikt syn og bærer præg af moderne stil med et meget råt look. I stedet for at putte lag på væggene har man valgt at lade det stå ‘nøgen’. Det skaber et specielt udtryk og samtidig billigt at lave. Kontrasten mellem de grå rå vægge og den glatte ståltrappe giver ejendommen et særpræg man ikke ser mange steder.

nyt projekt

FÅ TILSENDT VORES NYESTE PROJEKT

Få vores nyeste investeringsprojekt så snart det udkommer!

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

NYT PROJEKT

Få vores nyeste investeringsprojekt så snart det udkommer!

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.