SØM EJENDOMME

SØM - Colosseum Aarhus A/S

CVR registreret virksomhed

SØM - Colosseum Aarhus A/S

Central information

Se central information

Antal boliger

100

Beliggenhed

Aarhus C

Opført

2021

Bygherre

Thye Entreprise

Ejendomsadministrator

Ejsingholm ApS

Selskabsadministrator

SØM ejendomme A/S

Aarhus' nye ikoniske udlejningsejendom

For os er et hjem ikke bare mursten, men også et godt naboskab, gode udenomsarealer, en flot natur og fauna – alt sammen noget vi i SØM ejendomme A/S har været med til at skabe i dette projekt.

- 01 -

7 tagterrasser

- 02 -

Udsigt over skov og vand

- 03 -

Fede gårdmiljøer og fællesarealer

Det grønne aspekt

Ejendommen har 28 parkeringspladser. Heraf vil der på 10 p-pladser være adgang
til en el-ladestander. Både nede i gården og på tagterrasserne vil der være en masse planter og grønne områder. Bygningen vil være omgivet af en grøn bræmme, der giver ejendommen et naturligt look med plantebede i cortenstål.

Koncert for lejerne

SØM har som målsætning at skabe rammerne for en social adfærd blandt vores lejere. Denne ejendom byder på et hav af muligheder for at gøre netop dette. I det omfang, det er tilladt, har SØM til hensigt at holde en eksklusiv koncert på den store tagterrasse med en kendt dansk kunstner – selvfølgelig betalt af SØM ejendomme A/S og til gavn for alle ejendommens lejere.

Orangeri

SØM har også fokus på det lille møde mellem få lejere. Der er bl.a. et orangeri i gården, et betonbordtennisbord, en masse hyggelige lækroge og hængekøjer, som alt sammen er installeret strategisk ift. indretning af hyggelige kroge med øje for det nære og intime rum. Her har lejerne mulighed for at mødes til fællesspisning, spil eller andre sociale aktiviteter.

Styr på mindste detalje

Det er sjældent, at en lokalplan har været planlagt og gennemtænkt så langt ned i detaljen som denne, hvor SØM – Colosseum Aarhus skal ligge. Stadsarkitekten har godkendt udtryk og udformning, mens ejendommen er opført i ejerkvalitet, hvilket materialevalget i den grad bærer præg af. Bl.a. er elevatoren udført i glas hele vejen fra top til bund, så selv en tur med elevatoren er en speciel oplevelse.

nyt projekt

FÅ TILSENDT VORES NYESTE PROJEKT

Få vores nyeste investeringsprojekt så snart det udkommer!

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

NYT PROJEKT

Få vores nyeste investeringsprojekt så snart det udkommer!

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.